} } })();

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Jacob Klette Om oss

Tidlig på 1900 tallet ble gruvearbeider Jacob Klette skadet i en arbeidsulykke i Sulitjelma. Han omskolerte seg til urmaker og i april 1906 åpnet han dørene til sin egen urmakerforretning.

Etter hans bortgang tok hans sønn, Arne Johan Klette over forretningen og innførte salg av briller. Han styrte butikken gjennom krigen fram til 1972 da hans barn, Arne Jan og Jacob Wiktor fortsatte som 3. generasjon innen ur og optikk.

I dag utgjør optikk den største delen av omsetningen og firmaet har ogsåetablert seg på Fauske, Rognan og Ørnes. Firmaet drives nå av 4.generasjon Klette. Jacob Wiktors sønn, Andreas Klette, er daglig leder og eier sammen med optiker Solveig Lorentsen.

20. April 2016 feirer vi 110 år!

Firmaet har i dag 15 hel- og deltids ansatte og består av 4 forretninger.
Vi er medlem av iC Opical Group. En gruppering optikere, som har til felles mål å være ledende innen øyehelse, skaffe best mulig innkjøpsbetingelser og best mulig utvalg av produkter.

Jacob Klette Lyst å slå av en prat?

Lurer du på noe i forhold til syn, briller, linser eller andre ting? Ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema, så hjelper vi deg!